onze producten

  Droge   Deluge   Preaction
 

deluge systemen

Gewoon de beste. De Viking Deluge en Preaction Systemen zijn uniek in hun eenvoud. De kleppen, de basis trim en bedienings eenheden zijn gelijk voor beide systemen. Met meer bedieningseenheden dan welk merk ook, hebben ze de voorkeur over de hele wereld.

En om het leven nóg gemakkelijker te maken kunnen de Viking Deluge en Preaction Systemen als module pakketten geleverd worden. Geef gewoon de afmeting en het vereiste type aan, en wij zullen het volledige systeem leveren, inclusief de voorgemonteerde trim (behalve de luchttoevoer).
Wanneer de vaste temperatuur detector (1) door brand geactiveerd wordt, ontsnapt de druk in het detectiesysteem via deze open detector, waardoor de pneumatische actuator (2) geopend wordt.

Hierdoor wordt druk vrijgegeven van de primingkamer (3) van de Deluge klep, waardoor de klep kan openen. Water stroomt in het leidingnet van het systeem en naar de alarmtoestellen, waardoor de drukschakelaar (4) onder druk gezet wordt om een elektrisch alarm te activeren en/of een mechanisch watermotoralarm in bedrijf te zetten. Water stroomt uit alle open sprinklers of sprinklers (5).

Wanneer het Deluge ventiel in werking is getreden wordt de PSOV (6) gestolen, en daardoor de toevoer van water naar de priming kamer gestolen. Daardoor wordt de deluge kelp in open positie geblokkeerd.

wij zijn gecertificeerd

bosec certified » Certificaat weergeven
 
vincotte certified » Certificaat weergeven
 
veritas certified » Certificaat weergeven

referenties

nieuws

Geen nieuwigheden op dit ogenblik

ons contacteren

LE SPRINKLER RATIONNEL

Haachtsesteenweg, 1704
1130 Brussel
+32 (0)2 705.12.15
+32 (0)2 705.19.69
E-mail
Web www.sprinkler.be