onze producten

  Droge   Deluge   Preaction
 

preaction systemen

Gewoon de beste. De Viking Deluge en Preaction Systemen zijn uniek in hun eenvoud. De kleppen, de basis trim en bedienings eenheden zijn gelijk voor beide systemen. Met meer bedieningseenheden dan welk merk ook, hebben ze de voorkeur over de hele wereld.

En om het leven nóg gemakkelijker te maken kunnen de Viking Deluge en Preaction Systemen als module pakketten geleverd worden. Geef gewoon de afmeting en het vereiste type aan, en wij zullen het volledige systeem leveren, inclusief de voorgemonteerde trim (behalve de luchttoevoer).
Wanneer de detector (1) geactiveerd wordt door brand wordt een signaal naar het Par 3 Detectie controle paneel (2) gestuurd. Het Paneel stuurt het bijbehorende alarm en fout meldingen en geeft tegelijkertijd het magneet ventiel (3) een signal te openen. De druk in de priming kamer (4) van de Deluge klep wordt vrijgegeven, waardoor het Deluge klep opent.

Het water stroomt in het leidingwerk, maar er wordt geen water gestroomd tot een sprinkler (6) geactiveerd wordt. Wanneer de Deluge klep in bedrijf is, wordt de PSOV (7) gestolen, en wordt de toevoer van water naar de priming kamer gestolen. Daardoor wordt de deluge klep in open positie geblokkeerd.

Viking Preaction Systemen kunnen uitgevoerd worden met elektrische (zoals getoond) of pneumatische detectiesystemen en kunnen voor single, double of non interlock preaction systemen opgezet worden.

wij zijn gecertificeerd

bosec certified » Certificaat weergeven
 
vincotte certified » Certificaat weergeven
 
veritas certified » Certificaat weergeven

referenties

nieuws

Geen nieuwigheden op dit ogenblik

ons contacteren

LE SPRINKLER RATIONNEL

Haachtsesteenweg, 1704
1130 Brussel
+32 (0)2 705.12.15
+32 (0)2 705.19.69
E-mail
Web www.sprinkler.be